Weidmüller

Tenir marques tecnològiques reconegudes a nivell internacional com Weidmüller a Girona assegura que els productes que proporcionem mantinguin els més alts estàndards de qualitat. Amb una àmplia gamma d’opcions i possibilitats, oferim productes amb garantia total de rendiment. Això ens permet garantir l’optimització dels processos, independentment del seu tipus, millorant així l’eficiència de l’activitat.

Aprofita la nostra experiència per impulsar el teu negoci.

Com a Certified Professional Partner de Weidmüller a Girona, tenim l’experiència i l’especialització necessàries per gestionar projectes industrials avançats i complexos, oferint solucions personalitzades als nostres clients.

Icon1 Local - Weidmüller

Presència local

La combinació de l'experiència en solucions de Weidmüller amb el coneixement profund del mercat local ens permet proporcionar solucions i assistència en projectes personalitzades per adaptar-se perfectament a les vostres necessitats.

Icon2 Coneixement - Weidmüller

Coneixement rellevant per al teu negoci.

Disposem d'accés al coneixement de Weidmüller, que inclou documentació completa del producte, formació d'experts, casos d'èxit dels clients i una àmplia varietat de recursos addicionals.

Icon3 Program - Weidmuller

Experts en programació.

Proposem solucions que es basen en l'arquitectura i la plataforma u-control de Weidmüller, les quals us permeten aprofitar els avantatges de la Internet Industrial i us ajuden a accelerar la vostra transformació digital.

Icon4 Suport - Weidmüller

Suport en cada fase del vostre projecte

Som un valuós punt de contacte per als teus projectes. El nostre equip d'experts està preparat per dissenyar i implementar solucions a mida de les vostres necessitats.

Accelerant el viatge cap a la indústria del futur

Ethernet Industrial

Els components d'Ethernet Industrial de Weidmüller són els elements de connexió ideals per a la comunicació de dades entre dispositius. Com a proveïdor per a la infraestructura de xarxes industrials, oferim una àmplia gamma de productes per a la infraestructura de comunicacions.

SNAP IN tecnologia de connexió per a pioners

Amb SNAP IN hem desenvolupat la tecnologia de connexió més ràpida del mercat. Els nostres productes, ja siguin blocs de terminals, connectors PCB o connectors, estan preparats per a cables i es poden connectar immediatament. Els conductors simplement s'insereixen al punt de connexió i el mecanisme es tanca amb un clic clarament audible. De manera manual, ràpida, senzilla i sense eines o automatitzat. De pioners per a pioners!

Sistema E/S remotes

u-remote de Weidmüller és un sistema d'E/S remotes dissenyat de forma modular. L'u-remote gaudeix d'una fàcil connexió, una alta densitat de components, així com el millor rendiment i característiques, i alts nivells d'eficiència i productivitat. El servidor web integrat simplifica la posada en marxa i accelera els treballs de manteniment. Les característiques distintives inclouen una planificació ajustada, una instal·lació senzilla i una posada en marxa ràpida.

Explorant els diferents segments industrials

u-mation

u-mation. Més rendiment i simplificació

Per a l'enginyeria mecànica i de plantes, les solucions d'automatització amb fàcil accés a la IoT industrial s'estan tornant cada cop més importants. La nostra gamma d'automatització ha estat desenvolupada per als reptes actuals i es basa en tecnologies preparades per al futur.

Dades

Dades: una ciència en si mateixa

Un gran nombre de sensors registren dades a màquines i plantes. Quan s'analitzen correctament, aquestes dades poden millorar els processos de fabricació i garantia de productes d'alta qualitat. La unitat de negoci Industrial Analytics desenvolupa els models necessaris en estreta col·laboració amb els clients, i aquests poden participar ells mateixos en el desenvolupament de les dades i els models.

Single pair Ethernet

Single Pair Ethernet

El creixent nivell de digitalització de les plantes industrials demana el desenvolupament del cablejat Ethernet existent. En particular, per als sensors i les unitats de control modulars locals, els conceptes de cablejat convencionals ja no són capaços de satisfer les noves demandes pel que fa als requisits d'espai i l'esforç d'instal·lació.