Schneider Electric

El fet de comptar amb marques tecnològiques reconegudes internacionalment com Schneider Electric a Girona,  garanteix que els productes que oferim siguin de la millor qualitat possible, amb un ampli ventall d’opcions i possibilitats, amb total garantia de funcionament.

D’aquesta manera garantim l’optimització dels processos siguin del tipus que siguin, millorant així la eficiència de l’activitat.

Descobreix els avantatges de treballar amb nosaltres

Com a Distribuïdor d’Automatització Industrial de Schneider Electric a Girona, oferim l’especialització i l’experiència per gestionar projectes industrials més avançats i complexos i oferir solucions personalitzades als nostres clients.

Icon1-Local-Schneider-1

Presència local

Combinem l'experiència en solucions de Schneider Electric amb coneixements del mercat local per oferir solucions i assistència en projectes adaptades a les vostres necessitats.

Icon1-Local-Schneider-2

Coneixement directament relacionats amb el seu negoci

Tenim accés directe a la base de coneixement de Schneider Electric, que inclou documentació completa de l'aplicació, formació d'experts, casos d'èxit dels clients i molt més.

Icon1-Local-Schneider-3

Experts en programació

Oferim solucions basades en l'arquitectura i la plataforma EcoStruxure de Schneider Electric que permeten aprofitar els avantatges de l'IIOT i us ajuden a accelerar la vostra transformació digital.

Icon1-Local-Schneider-5

Suport en cada fase del vostre projecte

Som un únic punt de contacte per als teus projectes. El nostre equip d'experts està preparat per dissenyar i implementar solucions a mida de les vostres necessitats.

Accelerant el viatge cap a la indústria del futur

Veolia Delivers Sustainable Water Treatment

Com augmenten els fabricants les variacions de producte i embalatge en una única línia de producció sense augmentar els costos ni el temps de comercialització? En una paraula: fabricació intel·ligent àgil. Lexium MC12 és una nova generació de sistemes de transport amb una simplicitat sense precedents en la instal·lació i la posada en marxa. T'ajuda a moure diferents formats de producte en una única línia de producció amb procediments de canvi automàtic. I afegeix una agilitat molt necessària a les operacions de manteniment.

Wilmar Sugar

El principal productor australià de sucre i energies renovables millora la seguretat i simplifica el control amb Ecostruxure Plant.

Torradora de café Berto

Digitalitzant les màquines de rostir amb Ecostruxure Machine, Berto redueix el temps de manteniment en un 50%.

Explorant els diferents segments industrials

Schneider 1 Food

Food & Beverage

Les solucions de Schneider Electric per a la indústria alimentària i de les begudes es basen en l'experiència, la metodologia provada, la reutilització i la comprensió profunda dels vostres mercats i reptes.

Schneider 2 Water

Aigua i Aigües Residuals

Mitjançant la nostra col·laboració amb Schneider Electric, Coeva Girona té l'experiència per ajudar-vos a aconseguir més amb un software dedicat per a les operacions d'aigua i aigües residuals.

Schneider 3 Maquinaria

Maquinària

Juntament amb Schneider Electric podem oferir màquines més intel·ligents: solucions més connectades, més flexibles, més eficients i segures durant tot el cicle de vida de la màquina.