Siemens

Tenir marques tecnològiques reconegudes a nivell internacional com Siemens a Girona assegura que els productes que proporcionem mantinguin els més alts estàndards de qualitat. Amb una àmplia gamma d’opcions i possibilitats, oferim productes amb garantia total de rendiment. Això ens permet garantir l’optimització dels processos, independentment del seu tipus, millorant així l’eficiència de l’activitat.

Aprofita la nostra experiència per impulsar el teu negoci.

Com a approved Partner de Siemens a Girona, tenim l’experiència i l’especialització necessàries per gestionar projectes industrials avançats i complexos, oferint solucions personalitzades als nostres clients.

Icon1 Local - Siemens

Presència local

La combinació de l'experiència en solucions de Siemens amb el coneixement profund del mercat local ens permet proporcionar solucions i assistència en projectes personalitzades per adaptar-se perfectament a les vostres necessitats.

Icon2 Coneixement - Siemens

Coneixement rellevant per al teu negoci

Disposem d'accés al coneixement de Siemens, que inclou documentació completa del producte, formació d'experts, casos d'èxit dels clients i una àmplia varietat de recursos addicionals.

Icon3 Program - Siemens

Experts en programació

Proposem solucions que es basen en les plataformes Simatic, les quals us permeten aprofitar els avantatges de la Internet Industrial i us ajuden a accelerar la vostra transformació digital.

Icon4 Suport - Siemens

Suport en cada fase del vostre projecte

Som un valuós punt de contacte per als teus projectes. El nostre equip d'experts està preparat per dissenyar i implementar solucions a mida de les vostres necessitats.

Accelerant el viatge cap a la indústria del futur

Interruptors de parada d'emergència 3LD

Després d'una fallada de corrent, els interruptors principals i d'aturada d'emergència 3LD permeten la desconnexió segura de tot l'equip elèctric. També desconnecten motors de corrent altern, aire condicionat i plantes solars. Els interruptors s'utilitzen principalment en el camp de la construcció de màquines i sistemes de transport, així com per a la indústria química i d'aliments i begudes.

Simatic IPC MD-34A Repte de durabilitat

SIMATIC IPC MD-34A està dissenyat per a les feines més difícils, dissenyat per optimitzar la productivitat mòbil, provat amb grau de durabilitat militar, i resistent a l'aigua i la pols fins a IP65.

Smart Manufacturing per a la indústria alimentària

Abraça la revolució digital amb Siemens Smart Manufacturing for Food & Beverage. Garanteixi que la producció es mantingui dinàmica i adaptable, abordant els reptes de l'augment dels costos i les demandes diverses dels consumidors. Milloreu l'eficiència de fabricació amb Siemens Smart Manufacturing per a aliments i begudes.

Explorant els diferents segments industrials

Siemens Cyberseguretat

Ciberseguretat per a la indústria

La creixent connexió entre les xarxes de producció i les xarxes d'oficines com a part de la integració IT/OT i la utilització de l'Internet de les coses tenen molts beneficis per a les empreses industrials, inclosos els processos digitalitzats i la col·laboració entre empreses en ecosistemes. Al mateix temps, també augmenten el risc d'amenaces cibernètiques.

Siemens HMI Unified

Simatic HMI Unified Comfort Panels

La nova generació de dispositius HMI de gamma alta de 7 a 22 polzades, neix del nou sistema unificat SIMATIC WinCC, i compta amb nombroses millores respecte als dispositius predecessors en termes de rendiment, obertura i facilitat d'ús. Multi-tàctil, amb funcionalitats ampliades i un nou software HMI són solament algun dels aspectes més rellevants de les pantalles Confort Unified.

Siemens Kinematics

Simatic Kinematics Integrator

Kinematics Integrator és una solució de software revolucionària per al control cinemàtic. Amb SIMATIC Kinematics Integrator, podeu configurar, posar en marxa i programar fàcilment múltiples aplicacions cinemàtiques, cadascuna amb fins a 6 eixos, tot a través de la còmoda interfície HMI sense accedir al sistema d'enginyeria.