Telemecanique Sensors

Tenir marques tecnològiques reconegudes a nivell internacional com Telemecanique Sensors a Girona assegura que els productes que proporcionem mantinguin els més alts estàndards de qualitat. Amb una àmplia gamma d’opcions i possibilitats, oferim productes amb garantia total de rendiment. Això ens permet garantir l’optimització dels processos, independentment del seu tipus, millorant així l’eficiència de l’activitat.

Aprofita la nostra experiència per impulsar el teu negoci.

Com a Specialist Partner de Telemecanique Sensors a Girona, tenim l’experiència i l’especialització necessàries per gestionar projectes industrials avançats i complexos, oferint solucions personalitzades als nostres clients.

Icon1 Local - Telemecanique

Presència local

La combinació de l'experiència en solucions de Telemecanique Sensors amb el coneixement profund del mercat local ens permet proporcionar solucions i assistència en projectes personalitzades per adaptar-se perfectament a les vostres necessitats.

Icon2 Coneixement - Telemecanique

Coneixement rellevant per al teu negoci.

Disposem d'accés al coneixement de Telemecanique Sensors, que abasta documentació completa del producte, formació d'experts, casos d'èxit dels clients i una àmplia varietat de recursos addicionals.

Icon3 Program - Telemecanique

Experts en sensors i seguretat.

Telemecanique Sensors adapta la seva àmplia gamma de productes de sensors perquè responguin a les diferents necessitats de la indústia.

Icon4 Suport - Telemecanique

Suport en cada fase del vostre projecte

Som un valuós punt de contacte per als teus projectes. El nostre equip d'experts està preparat per dissenyar i implementar solucions a mida de les vostres necessitats.

Accelerant el viatge cap a la indústria del futur

Sensors fotoelèctrics per transportadors de rodets XUY

Innovadora solució de sensor per a rodets amb instal·lació i manteniment optimitzats, detecció de l'amplada de la cinta transportadora i moltes altres característiques úniques.

Sensors fotoelèctrics de llum blava

Solució tot en un per a les necessitats d'embalatge. Revela l'invisible, adaptable a diversos colors, formes corbes i angles desafiants. Detecció fiable d'objectes transparents sense requerir de reflectors. Il·luminar objectes de poca reflectivitat, especialment aquells amb superfícies fosques. IP67 i IP69K Ecolab. Versió Plug & Play per a una instal·lació i manteniment ràpids.

Finals de carrera XCMH

Interruptors duradors, d'alt rendiment i flexibles per a aplicacions d'ús general. Els finals de carrera XCMH aporten més que els models XCMN, amb la mateixa robustesa necessària per a aplicacions d'ús general. XCMH ara funciona amb graus de protecció IP66 i IP67, cable lateral monobloc i s'ha ampliat l'oferta per incloure sortida axial.

Explorant els diferents segments industrials

Telemecanique Wireless

Finals de carrera sense fil i sense bateries XCMW

Telemecanique Sensors ha ampliat la seva oferta de productes sense fil amb la gamma de finals de carrera XCMW, basats en un sistema generador automàtic d'ones de ràdio. Aquesta gamma inclou transmissors i receptors que es comuniquen via ràdio de 2,4 GHz. No cal utilitzar piles, ja que el pols de ràdio s'emet mentre l'actuador es mou. Per tant, el funcionament és unidireccional cap al receptor.

Telemecanique Forquilla

Sensors de Forquilla per a la detecció d'etiquetes

Per detectar de manera eficient etiquetes de diferents tipus, formats i colors en màquines compactes, les forquilles òptiques han de ser petites, fàcils d'ajustar i fàcils d'instal·lar. La forquilla òptica OsiSense XUVE s'integra fàcilment a la màquina per la seva compacitat. Facilita l'obtenció de millor tensió de la tira d'etiquetes i la detecció més propera possible a la zona d'aplicació de l'etiqueta.

Telemecanique XIOT

Sensor connectat al núvol XIOT

Telemecanique Sensors ofereix una solució sense fil per recollir dades d'equips a gran distància. L'interruptor XIOT Cloud es basa en la tecnologia LPWAN, operada per Sigfox. Quan els contactes d'un interruptor canvien d'estat, el transmissor envia un missatge a la xarxa IoT (LPWAN), que després s'encamina als servidors segurs de Telemecanique Sensors. A continuació, aquest missatge s'envia a un o més destinataris, ordinadors, tauletes, o telèfons mòbils.