Festo

Tenir marques tecnològiques reconegudes a nivell internacional com Festo a Girona assegura que els productes que proporcionem mantinguin els més alts estàndards de qualitat. Amb una àmplia gamma d’opcions i possibilitats, oferim productes amb garantia total de rendiment. Això ens permet garantir l’optimització dels processos, independentment del seu tipus, millorant així l’eficiència de l’activitat.

Aprofita la nostra experiència per impulsar el teu negoci.

Com a Official Partner de Festo a Girona, tenim l’experiència i l’especialització necessàries per gestionar projectes industrials avançats i complexos, oferint solucions personalitzades als nostres clients.

Icon1 Local - Festo

Presència local

La combinació de l'experiència en solucions de Festo amb el coneixement profund del mercat local ens permet proporcionar solucions i assistència en projectes personalitzades per adaptar-se perfectament a les vostres necessitats.

Icon2 Coneixement - Festo

Coneixement rellevant per al teu negoci

Disposem d'accés al coneixement de Festo, que inclou documentació completa del producte, formació d'experts, casos d'èxit dels clients i una àmplia varietat de recursos addicionals.

Icon3 Program - Festo

Experts en programació

Proposem solucions que es basen en la plataforma Festo Automation Suite, la qual us permeten aprofitar els avantatges de la Internet Industrial i us ajuden a accelerar la vostra transformació digital.

Icon4 Suport - Festo

Suport en cada fase del vostre projecte

Som un valuós punt de contacte per als teus projectes. El nostre equip d'experts està preparat per dissenyar i implementar solucions a mida de les vostres necessitats.

Accelerant el viatge cap a la indústria del futur

Terminal de vàlvules VTUX

Amb la generació de terminals de vàlvules VTUX, Festo ofereix un nou concepte de terminal de vàlvules funcional, adaptable i flexible que és altament adaptable gràcies al seu disseny modular. Ofereix l'oportunitat de repensar els dissenys establerts i fer que la teva màquina s'adapti al futur.

Sistema IO-Link de múltiples posicions

Us presentem el sistema IO-Link de múltiples posicions, amb una arquitectura simplificada i una parametrització intuïtiva. El componen un vis sens fi ELGS-BS a l'eix X, una cadena dentada ELG-TB a l'eix Y, una unitat de microcarro per a l'eix Z i una pinça paral·lela pneumàtica DHPS. Per al control i les comunicacions també disposa d'un plc CPX-E-CEC i el sistema d'entrades i sortides CPX-AP-I.

Posicionador CMSH

El CMSH és un posicionador per a la regulació d'unitats de vàlvules de processos amb alta dinàmica, apropiat per als tipus d'actuadors més habituals com són el giratori o el lineal. Compta amb comunicació HART i un ampli espectre de mides d'actuador. En aquest vídeo podeu conèixer tots els detalls sobre aquest producte i quines són les seves funcions.

Explorant els diferents segments industrials

Festo AX Intelligence

Intel·ligència Artificial a la producció

Amb Festo AX Industrial Intelligence les empreses poden registrar dades de producció en temps real i analitzar-les amb ajuda de la intel·ligència artificial (IA). L'ús de la intel·ligència artificial permet el manteniment predictiu, garanteix la qualitat del producte (qualitat predictiva) i utilitza els recursos de manera més eficient (energia predictiva).

Festo Posicionament elèctric

Aplicació de posicionament elèctric

Eines com Electric Motion Sizing, Festo Automation Suite i CoDeSys faciliten el disseny i la posada en marxa de les aplicacions d'automatització. En un món cada cop més digitalitzat, inclosos els entorns industrials, cal saber aprofitar els beneficis que aporten l'automatització elèctrica i el flux continu d'informació des de la peça al controlador, i d'aquí al núvol. Posada en marxa més senzilla i amb temps més reduïts, més rendibilitat en la producció i gestió de cicles de vida més curts del producte.

Festo Biotech

Automatització en biotecnologia/farmàcia/cosmètica

Amb una automatització posada al dia gaudireu de sistemes més flexibles i estalviareu temps en el canvi de lots. A més, els sistemes automatitzats de forma intel·ligent garanteixen processos de producció eficients i una qualitat de producte reproduïble. Des de l'emmagatzematge i el transport de primeres matèries, fins a la producció de principis actius químics i biotecnològics, fabricació de vacunes modernes d'ARNm, formulació i omplert, envasat i paletitzat.